33 bolo číslo, ktoré som sa rozhodla osláviť s kamarátmi po nekonečne dlhej karanténe, mimo domu v krásnom prostredí Donovalov. 

Chalet REBECA je luxusné ubytovanie v súkromí vhodné pre dve rodiny s deťmi.

Chcela som miesto, kde budeme mať maximálny komfort, dobrý a ľahký prístup do „centra“ Donovalov a plne vybavené ubytovanie. 

Chalet REBECA  je priestranný, masívny zrub, kde prevláda drevo, kameň a sklo. Všetky farby a materiály dokonale ladia a perfektne do seba zapadajú. Tu sa budete cítiť naozaj príjemne v každej miestnosti. Apartmán je rozložený na dvoch poschodiach. Na prízemí sa nachádza plne vybavená kuchyňa s jedálenskou časťou, obývačka s lodžiou, toaleta, predsieň a detský kútik pod schodiskom. Na poschodí sú dve spálne s manželskými posteľami a možnosťou prístelky. Plus priestranná kúpeľňa so sprchovacím kútom.

Vybavenie kuchyne: Nespresso kávovar, rýchlovarná kanvica, mikrovlná rúra, umývačka riadu, chladnička.

Deti určite poteší detský kútik, detské ihrisko s hojdačkami, lezeckými lanami, pieskoviskom a šmýkalou. Ohnisko so sedením nájdete v tesnej blízkosti ihriska.

Pridaná hodnota tohto Chaletu bolo pre nás súkromné wellness, ktoré je umiestnené v suteréne. Kombinovaná infrasauna s fínskou saunou a relaxačná miestnosť so sprchovým kútom a s východom na terasu. Poviem vám, že v momentálnej situácii, kedy nie sú otvorené wellness centrá, bol wellness nesmierne veľkou pridanou hodnotou. Relax v súkromí kedykoľvek počas dňa je na nezaplatenie. A mám ešte jednu čerstvú informáciu. Majitelia momentálne plánujú kúpiť vírivku a umiestniť ju na terasu. Toto bolo myslím jediné, čo mi počas dokonalého pobytu chýbalo, hlavne deťom. Voda je predsa naj 🙂

Priestor na parkovanie je určený pre štyri osobné automobily. Rozloha apartmánu je slušných 100 m2 a vonkajšia rozloha terasy s ihriskom je 250 m2. Chalet sa nachádza v REZORTE DONOVALLEY približne 400 metrov od lyžiarskeho strediska Park Snow Donovaly. Taktiež sa chata nachádza v oblasti s dobrými podmienkami napríklad na pešiu turistiku a lyžovanie.

 Čo sa nachádza v okolí?

  • Park Snow Donovaly 0,4 km
  • Lyžiarske stredisko Šachtičky 9,2 km
  • Kúpele Brusno 16,4 km
  • Stredoslovenská galéria 16,5 km
  • Skanzen Vlkolínec 18,5 km

TURISTIKA?

Všetky odporúčané trasy pridávam sem :https://parksnow.sk/leto/zaujimavosti-vylety-dl.php#/pois

Kam s deťmi ?

JAZDA LANOVKOULanovka na Novú Hoľu je v denne počas letnej sezóny od 25. júna 2021 a potrvá až do 1. septembra 2021. V časoch 09:00 – 17:00 hod. Pokochať sa môžete prekrásnym výhľadom z Novej hole, či blízkeho Zvolena, na panorámu Nízkych Tatier a Veľkej Fatry. Novinkou je možnosť kúpiť si lístky na lanovku ONLINE! 

DONOVALKOVO – hlavné mesto detí s 23 miniatúrami domčekov zmenšených tak, aby reálne zapadli do detského sveta. Deti sa tu môžu zahrať na poštárov, kaderníkov, bankárov alebo aj hasičov… Ďalej môžu deti navštíviť mini ZOO a povoziť sa na elektrických autíčkach. 

HABAKUKY – rozprávková dedinka na motívy Dobšinského rozprávkami. Ak deti obľubujú klasické rozprávky, je to ideálne miesto pre ich fantáziu. Letná sezóna 26.06. – 01. 09. 2021 od 09:30 do 18:00

DONOVALY NA BICYKLOCHDonovalský okruh okolo Magury – Ak ste s deťmi vášnivý cyklisti Park snow odporúča túto ľahkú trasu na bicykle. Má 7,5 km a trvá cca hodinku.

FUN ARÉNA DONOVALY – Bobová dráha, lanový park, Myšiačikov detský park, Trampolíny. Zapožičanie E-bikov a E-kolobežiek.

Ako so stravovaním ?

máte na výber tri možnosti –

1.    vlastná strava – nakoľko je kuchyňa plne vybavená, nie je problém si priniesť a pripraviť vlastnú stravu

2.    dovoz jedla – tip od majiteľov bol na PENZIÓN JAVORINA A HOTEL RESIDENCE

3.    v blízkosti sa môžete najesť aj v DONOVALSKOM PIVOVARE /nám ochotne zabalili aj jedlo so sebou/