O MNE

Kto som a prečo práve čítate moje články na blogu 


Možno ma už poznáte a možno ani nie. Snívam o pokojnom živote, v ktorom budem vždy robiť len to, čo ma baví, a čo robiť chcem. Som človek veľmi citovo založený a triezvo uvažujúci, vždy sa snažím byť nad vecou a každý deň prežiť, akoby bol môj posledný. Rada snívam, plánujem  a organizujem. Milujem svoju rodinu!

Ak sa mi v živote naozaj niečo podarilo na 100% sú to moje dcéry.  Ony ma každý deň učia, tešiť sa z maličkostí, usmievať sa aj tam, kde možno úsmev nikto nečaká, robiť veci od srdca a nebáť sa nových výziev.

Ony sú hlavný dôvod, prečo už 5 rokov píšem tento BLOG.

Fotografii som sa začala intenzívne venovať, keď sa mi narodila Natálka, pretože som si veľmi želala vedieť ju pekne odfotiť, vytvoriť jej albumy s fotkami, za ktoré by som sa nemusela hanbiť a neboli by na rýchlo odfotené mobilom. A tak sa stal z totálneho amatéra snažiaci sa samouk. Dlho som fotila  na Nikon D3100 s objektívom 35mm 1,8F, momentálne som prešla o level vyššie na FUJIFILM X-T20 a rýchle fotky robím mobilom na iPhone 7 PLUS.

Blog je  aj vždy bol len mojím koníčkom. Momentálne som na materskej dovolenke s druhorodenou dcérkou Emou.  Naďalej však robím prácu, ktorá ma baví a napĺňa. Jablko však nespadlo ďaleko od stromu a marketing mi akosi prischol. Pracujem v oblasti reklamy,  ako obchodný manažér v  reklamnej agentúre.  Je to práca, kde si môžem svoje kreatívne myšlienky a lásku komunikovať naplno uplatniť 🙂

Móda je moja droga už roky a teraz som maniak na druhú, keďže okrem svojho šatníka s radosťou zapĺňam aj ten Natálkin. Cestovanie je to, čo nás s manželom spája a obaja radi obúvame túlavé topánky.

No a bývanie a dizajn ?  Splnili sme si sen o vlastnom bývaní v rodinnom dome a interiérový dizajn sa stal mojou vášňou.  V tejto oblasti si teraz plávam ako ryba vo vode a teda kúsok z mojich radostí prenesiem aj na tento blog.

Taká som…

Páčia sa mi pekné veci a o tie sa chcem s vami podeliť prostredníctvom blogu, článkov a fotiek.

… Silvia …

[instagram-feed]