Táto miestnosť bola v pláne už podstatne dlhšie. Až pandémia a pobyt doma urýchlili naše nekonečné odkladanie a deficit času na zariaďovanie. Vírus nás nechal doma a keď sme sa obaja ocitli za jedálenským stolom a striedali sa pre telefonátoch a skype meetingoch, pochopili sme, že je najvyšší čas venovať sa pracovni a izbu prispôsobiť situácii. A tak sme od marca okrem Natálkinej novej izby stihli aj túto.

Teším sa, pretože mať k práci príjemné prostredie a pokoj je veľmi dôležité, taktiež si má návšteva kam zložiť veci a kde prespať.

Nemám plán, ani žiaden vizuál, ako sme postupovali. Stôl sme mali vyhliadnutý prvý, potom prišiel koberec, kreslo za super cenu a pohovka detto. Snažili sme sa prepojiť dve dominantné farby, sivú a modrú. Možno netradičný výber, ktorý by ste na mňa netipovali a zrejme ani ja sama, ale s výsledkom som viac ako spokojná :). Steny sme dotvorili vďaka rámom a celkový priestor ožil zelenými rastlinami.

Keďže cieľom mojich nápadov a vkusu je kombinovať cenovo dostupné dekorácie aj kusy nábytku, pridávam fotografie a zoznam výrobcov jednotlivých prvkov v miestnosti.

Koberec – BONAMI

Stôl – IKEA

Rozkladacia pohovka – JYSK

Svetlo nad mapou- IKEA

Mapa sveta plagát v ráme – DESENIO

Stojan na kvety – WESTWING

Kreslo – MOEBELIX

plagáty v rámoch nad pohovrkou – DESENIO

  • teraz s kódom – MINIDIAMOND – máte -25% zľavu na plagáty DESENIO. Platí od 22.-24.09.2020 *zľava neplatí na rámy, personalizované plagáty a ručné kresby.

rastliny Palma a Monstera – OBI

Stôl – stojan pod monsterou – OBI

Vankúše – JYSK, WESTWING