“Elite Bloggers – Content Marketing” – https://www.business.elitebloggers.cz/content-marketing

 

Prednedávnom som dostala ponuku vyskúšať v období 6-tich mesiacov rôzne produkty značky La Roche – Posay od kozmetiky na atopické problémy cez opaľovacie krémy atď. Naozaj sa teším, keď ma osloví značka, ktorú dôverne poznám a ktorej produkty používam. Bez váhania som súhlasila s možnosťou vyskúšať si viacero druhov kozmetiky a urobiť vám v tomto období akoby malé ambasádorovanie tejto značke.

Natálke sa začali na rukách a v oblasti zákolenia tvoriť suché miesta, taktiež na tvári na líčkach v okolí nosa. Manžel mával ako dieťa dosť veľké problémy s ekzémami a tak sa práve tohto u Natálky veľmi obávam. Natália  nemala na tele prvý rok a pol abosolútne nič. Bola príkladom zdravej bezproblémovej pokožky ani ritku, ani iné partie nikdy zaparené či akékoľvek iné kožné problémy. Keď sa jej vyhodili na tele prvé suché fľaky dosť som sa zľakla a navštívili sme kožného lekára. Dostala emulziu do kúpeľa,  ktorá má telo hydratovať a zvláčniť a potom odporne smradľavú mastičku zarobénu v lekárni a použiteľnú len niekoľko dní. Masť jej zabrala suché miesta na rukácha a nohách zmyzli, ale tvár ostala a pridal sa suchý  fľak na brušku. Odmietla som opätovné navštíviť lekára a žiadať tú istú masť. Práve vtedy prišla ponuka na produkty z La Roche-Posay,  kde by nám zaslali práve prípravky na tieto problémy. Kozmetiku na opaľovanie pre seba som od nich mala a bola veľmi spokojná taktiež radu na mastnú pleť,  takže som sa tešila a v kútiku duše dúfala, že produkty pomôžu predovšetkým  Natálke, ale sama som bola zvedavá na relipidačný balzám a muža s jeho atopickým ekzémom presvedčila nech vyskúša aj on.

Začali sme dvoma produktmi vhodnými ako pre Natálku tak i pre mňa a manžela. Veľmi sa mi páči tá univerzálnosť, že ich môže používať celá rodina. Dospelí i novorodenci. Na mojom instagrame som uverejnila fotku a potešilo ma množstvo vašich pozitívnych komentárov o spokojnosti s produktami rady Lipikar. Tak sme sa i my pustili do aplikovania.

Osobne si myslím, že nieje potrebné písať veľa o značke a detailne ju predstavovať pretože to nie je žiadna novinka. Pôsobia na trhu už veľmi dlho a produkty môžete nájsť takmer v každej lekárni. Odkedy ich máme doma ich mám zafixované v hlave a teda naozaj všetky lekárne, ktoré sú u nás v okolí majú túto značku v ponuke.

Tak možno iba troma vetami … Francúzska značka dermatokozmetiky La Roche-Posay je známa svojou intenzívnou spoluprácou s dermatológmi a záväzkom pomáhať zlepšovať život ľuďom s citlivou pleťou. Preto majú prípravky La Roche-Posay minimalistické zloženie a sú vytvárané na základe striktnej charty výroby. Rady prípravkov La Roche-Posay sú prispôsobené špecifickým požiadavkám všetkých typov citlivej pokožky a ponúkajú riešenie ľuďom, ktorých trápi pokožka intolerantná, reaktívna, atopická alebo so sklonom k akné.

Už takmer mesiac pravidelne používame tieto dva produkty:

Sprchový gél La Roche – Posay Lipikar Syndet AP+

Moje postrehy počas používania :

  • príjemná konzistencia
  • bez parfumov
  • neštípe v očiach
  • pokožka je po kúpeli alebo sprchovaní hydratovaná
  • postačí naozaj malé množstvé gélu takže nie je vysoká spotreba
  • skúsila som ho dať Natálke aj na hlavičku, kde má ešte pozostatky po mliečnej chraste a pekne šupinky zišli
  • gél je teda možné bez problémov  aplikovať aj na vlasovú pokožku hlavy
  • výhoda je veľkosť fľaše  400ml  a dávkovač s pumpičkou

Balzám na telo La Roche – Posay Lipikar Baume AP+

Moje postrehy počas používania :

  • opäť neparfumovaný produkt
  • nemastná  a nelepivá textúra
  • rýchlo sa vstrebalo
  • zanechalo na pokožke ochranný film citeľný ešte na druhý deň
  • rovnako veľký praktický obal 400ml a dávkovač

Natálke sa po necelom mesiaci aplikácie suché miesta na brušku výrazne zmenišli a niektoré zmyzli. Na tváričke sa jej opakovane niečo objaví, ale balzam pokožku vždy upokojí a začervenanie zmyzne. Takže balzám jej aplikujem aj na tvár a pravidelne pred odchodom von.

Príde mi to, akoby bola pokožka v nejakom ochrannom filtri a naozaj ostáva hladká. Bola som upozornená na možný zvláštny zápach  na oblečení, ale nič necítím. Osobne si myslím, že to bude aj preto, že na pranie používam neprafumovaný prací gel a teda čo mi naozaj zatiaľ neúnosne najviac smrdelo na oblečení bol kokosový olej na tele. Pyžamo som nemohla ani citíť. Pritom vôňu kokosového oleja mám veľmi rada, ale rozhodne nie, keď sa ním nasaje oblečenie 😀

Inak neviem ako je to u vás, ale Natálka má naozaj rada krémovanie . Vždy to pojmeme hrou na indiánov. Ja som to ako dieťa milovala a tak tento ťah praktizujem aj na Natálke takže sa balzamom vzájomne  kreslíme po celej tvári a po kúpaní mi dovolí natrieť jej len chrbát ostatné si ona „sama“  🙂 ach tie obdobia …

Takže toľko produtky a naše skúsenosti a už sa tešíme na opaľovacie prípravky a letoooo.

Krásny deň prajeme

Sisi & Nati