Mali ste ho ? Možno áno možno nie aj keď som si istá, že ak nie tak to si len nepamätáte.

Môcť si ľahnúť do bazéna plného loptičiek je snom každého dieťaťa, len tak sa tam prehrabávať a plávať v nich.

Aj pri tejto „zábave“ sa asi mamičky rozdelia na dva tábory . Jedny sú za hranie sa v zábavných centrách pre deti, kde práve takéto loptičky nesmú chýbať,  inè sa z rôznych dôvodov prevažne si myslím hygienických takýmto miestam na míle vyhýbajú. Som názoru, že dieťa si musí budovať imunitu to áno, ale nie za každú cenu.

Práve preto som volila túto alternatívu od poľského handmade výrobcu MISIOO samozrejme treba zvážiť veľkosť izby, aby na zábavku bolo dosť miesta . Určite sa takémuto darčeku poteší každé dieťa . Pre menšie iba sediace bábätka super vec aj ako ohrádka, vy si zatiaľ môžete urobiť čo potrebujete. Natálka si už vie z neho pekne vyliezť aj sa stavia a opiera  tak aspoň nemám strach, že si ublíži keďže samotný „bazénik“ tvorí hrubý molitán, ktorý je obšitý látkou zakončenou zipsom pre možnosť prania čo som naozaj ocenila.

Čas dodania od objednania bol 3 týždne . Samozrejme bez problémov doručujú aj na Slovensko cez DPD kuriéra cena za dodanie bola cca 15€, ale vzhľadom na veľkosť krabice je tá cena prijateľná . Zabalené to bolo naozaj pedantne aj loptičky prišli pekne v jednom textilnom vrecku .

Na ich stránke si môžete vybrať  farbu i veľkosť bazénika a taktiež množstvo a farby loptičiek.

Objednala som  200ks loptičiek toto množstvo je postačujúce, ale veď posúďte samé.

Ja som túto parádičku kúpila už ako jeden z darčekov  k Natalkiným prvým narodeninám takže ak aj vy máte doma malého oslávenca možno fajn inšpirácia na darček, ktorý rozhodne poteší .

Na záver len podotknem, že v týchto handmade hračkách pre deti Slovensko naozaj ešte akosi zaostáva, ale pevne verím, že sa to zmení. Poľsko má širokú ponuku, veľa vecí som objavila práve na Instagrame a teším sa na ďalšie kúsky .

PS: Moja modelka dnes nevytočila pri štvornožkovaní zákrutu a na svete máme prvú modrinu na čele zvečnenú práve v tomto príspevku 🙂

Krásny deň Vám želáme

Sisi&Nati

Objednať môžete tu:  www.misioohandmade.pl