Na úplne prvom mieste som mama, mama pre svoju dcéru, moje vždy usmiate slniečko, moju inšpiráciu,môj zdroj energie a odhodlania robiť veci, ktoré ma bavia .

Ak sa mi v živote naozaj niečo podarilo na 100% je to Natálka.  Ona ma každý deň učí tešiť sa z maličkostí, usmievať sa aj tam, kde možno úsmev nikto nečaká, robiť veci od srdca a nebáť sa nových výziev.

Ona je hlavný dôvod prečo vznikol tento blog.

To prvé miesto som si rozdelila na dve časti takže som aj milujúca manželka svojho muža,ktorý je mojou spriaznenou dušou a vždy budem tvrdiť, že lepšiou polovicou môjho ja! S ním je život zábavny a spontánny, spolu si plníme sny a každý cieľ, ktorý spolu zdoláme nás posúva dopredu.

Fotografii som sa začala intenzívnejšie venovať keď sa Natálka narodila pretože som si veľmi želala vedieť ju pekne odfotiť, vytvoriť jej albumy s fotkami, za ktoré by som sa nemusela hanbiť a neboli by na rýchlo odfotenémobilom. A tak sa stal z totálneho amatéra snažiaci sa samouk . Fotím na Nikon D3100 a najnovšie sa učím na  objektív 35mm 1,8F objektív 35mm 1,8F alebo  rýchle fotky mobilom na iPhone 7 PLUS.

Móda je moja droga už roky rokúce ! Ano som svojim spôsobom „shopaholic“ a teraz som maniak na druhú keďže okrem svojho šatníka s radosťou zapĺňam aj ten Natálkin.

Cestovanie je to čo nás s manželom spája a obaja radi obúvame túlavé topánky. Teraz je to pre nás niečo nové kedže cestujeme s dieťaťom, ale rozhodne nás to neodradilo pokračovať v tejto záľube a možno práve našimi cestami dokážeme inšpirovať aj vás !

No a bývanie a dizajn ? Vždy som sledovala, ukladala obrázky na Pinterest e a snívala o rodinnom domčeku. Splnili sme si aj tento sen a momentálne sme v štádiu dizajnovania interiéru nášho rodinného hniezda takže v tejto oblasti si teraz plávam ako ryba vo vode a teda kúsok z mojich radostí prenesiem aj na tento blog.

Taká ja som…

Páčia sa mi pekné veci, miesta , momenty … a o tie sa chcem s vami podeliť prostredníctvom blogu, kde vás nechcem nudiť dlhým písaním skôr zaujať fotkami, stručne poradiť a inšpirovať.

… Silvia …