Zmena je život, hovorím si často, keď špekulujem čo v byte pozmeniť alebo doplniť. Momentálne sa najviac zabávam v Natálkinej izbe, kde hračky a doplnky „škrečkujem“ jedna radosť.

Keďže byt nie je náš a nepotvrá dlho budeme sa sťahovať špekulovať so zmenou farby stien v úmysle nemám,  tapetovať sa mi to priznám sa, že nechce ani neoplatí a tak som objavila  super vec, ktorá dokáže veľmi rýchlo urobiť v  izbe parádnu zmenu. Sú to STE-NÁ-LEPKY   jednoducho povedané nálepky na stenu od MojToj, ktoré majú v rôznych farbách a tvaroch. Kludne si môžete nalepiť čierne Teepee stany a dotvoriť škandinávsky štýl a keď vás to omrzí dáte dole a vymeníte  za modré autíčka alebo rúžove trojuholníčky.

Posledná spomenutá možnosť bola aj moja voľba. Najskôr som s nimi stála pred  stenou a premýšlala či to nebude moc suché iba trojuhoľníky lepiť a potom prišli nápady a možnosti ako ich spájať a sama som bola prekvapená koľko variácií sa dalo urobiť a koľko iných by sa ešte dalo 🙂

Natálka samorejme musela pomáhať takže zopár si ich tam krvopotne trošku pokrčených od tých jej malých ešte nemotorných prstíkov nalepila sama ešte si aj zatlieskala a tešila sa veľkolepému dielu zkrášlovania steny.

Predpokládam, že aj u mnohých z vás sa v izbe nájde stena, ktorej by sa hodilo okrášliť a vyplniť prázdnu plochu tak možno inšpirujem k jednoduchej a príjemnej zmene, ktorá poteší hlavne vaše ratolesti.

V balení sa nachádza 48ks nálepiek mne to pokrylo veľkú časť steny a tým pádom jedno balenie bohato stačilo.

Tak smelo do toho!

PS: Ak by sa niekto pustil do tých Teepee stanov pošlite mi foto tie musia vyzerať tiež super .

Sisi&Nati