Nastavujem farbu písma na modrú. Modrá ako voda. Voda bola náš „rajón.“ Občas som sa cítila naozaj rozmočená a barančeky na prstoch som mala snáď celý deň, ale ak máte deti, vodný park je to najlepšie miesto na oddych plný zábavy a zážitkov. My sme boli rovno s dvoma deťmi. Natalinke robil spoločnosť jej bratranec Oli.

Hotel Bešeňová od prvého dňa letných prázdnin, ako úplne prvý hotel na Slovensku ponúka služby rezortného ubytovania s neobmedzenými vstupmi do vodného parku v cene ubytovania. Ich cieľovou skupinou sú práve rodiny s deťmi, a tak sme prišli zhodnotiť, či sa službami trafili tam, kde je to potrebné :). Hotel Bešeňová je starší hotel, ktorý postupne prechádza renováciou. Začínajú od reštauračnej časti a postupne vylepšujú a zveľaďujú všetko, čo časom dosluhuje. Osobne si myslím, že na ubytovanie pre rodiny s deťmi je naozaj potrebná len sprcha a posteľ, keďže naozaj všetok voľný čas strávite pri bazénoch. Preto nie je nevyhnutné vyhľadávať luxusné ubytovanie za príliš vysoké ceny, ale ak by ste tú potrebu mal,i spomeniem aj hotel Galeria Thermal Bešeňová****, ktorý ponúka nadštandardné ubytovanie, privátnu termálnu zónu, obsluhu v privátnych bazénoch a proste všetko potrebné pre luxusný oddych vo dvojici 🙂

Aké výhody máte ako ubytovany hosť v Hoteli Bešeňová?

  • neobmedzené vstupy do vodného parku
  • prednostný vstup do vodného parku o 15 minút skôr
  • denná výmena plážových uterákov
  • ranné a večerné animácie pre najmenších
  • zapožičanie kočíka a ohrievača fliaš
  • detský bufet na raňajky a večere
  • samoobslužný zmrzlinový bufet pre deti
  • detská kozmetika na izbe /sprchový gél a telové mlieko/

– Animátori boli skvelí. Musím vyzdvihnúť snahu a aktivitu týchto mladých ľudí, ktorí zabávali stovky ďalších a hlavne deti. Nechýbal maskot, diskotéka, súťaže, maľovanie na tvár, vodná gymnastika v bazéne atď.

– Prednostný vstup do vodného parku je veľká výhoda hlavne počas víkendov, kedy si môžete obsadiť lehátko kdekoľvek v areáli. Na samoobslužný zmrzlinový bufet je Natálka ešte malá, ale bolo tam vždy dosť detí 😀 Počas raňajok a večere mali deti vlastný stôl s ponukou jedla a detským riadom. Verím, že detské jedálenské stoličky sú už všade samozrejmosťou. Tu boli a bolo ich dosť.

– Veľmi nám vyhovovala denná výmena plážových uterákov. V podstate sme dopredu vedeli, že s vlastnými osuškami si nemusíme robiť žiadne starosti a tak sme mali aj kufor oveľa ľahší.

Spomedzi detí si vo vodnom parku príde na svoje každá veková kategória. Programu a atrakcií je naozaj dosť 🙂 Napríklad: RAFTOVANIE, BUBLINA, POTÁPANIE, VODNÁ SOPKA …V Stane Zábavy nájdete bazén s umelým vlnobitím, ktoré zabáva veľkých i malých každých 45 minút a pravidelne na túto atrakciu čakajú deti i dospelí. Bazén bol vždy takmer plný nedočkavcov a vlny veľmi reálne, dokonca zažijete aj šum mora 🙂 No a pre maličké detičky je tam detský bazén, v ktorom sú vodné vedierka, šmýkačky, striekačky, vodopád a iné detské vodné atrakcie. Wellness ponúka dokonca aj saunovanie pre deti.

Inak, vedeli ste, že vodný park má aj vlastnú MINI ZOOKONTAKT ? Ak by ste mali vody predsa len dosť, čakajú tam na vás mláďatá domácich či exotických zvierat ako papagáje, emu, korytnačky, kozy, sliepky a mnoho iných.

Prikladám aj prehľadnú mapu areálu, aby ste mali reálnu predstavu, kde sa čo nachádza. Dajú vám ju aj na recepcii pre check-in a vysvetlia všetko potrebné, nakoľko areál je naozaj dosť veľký.

Ak vaše deti milujú vodu a vy oddych, vodný park a hotel sú skvelá kombinácia. Čo viac, ich služby môžete využiť naozaj celoročne, i keď leto je leto.

No a ešte nemôžem zabudnúť na oddych pre nás dospelých, a to welness. V samotnom wellnesse je k dispozícii bylinková, soľná a mentolová inhalácia, rímsky kúpeľ,  fínska sauna, kneippov kúpeľ, tepidárium, ochladzovací bazén s kúskami ľadu, hydromasážny bazén a sprchy, hydromasážny bazénik na nohy, vodná cesta, ľad, vyhrievané lavice a turecký penový kúpeľ hammam – na objednávku za príplatok. Vstup osobám do 15 rokov je zakázaný.

Vodný park má dostatok parkovacích miest. Prístup z diaľnice je rýchly a jednoduchý. V okolí sme nevyhľadávali žiadne atrakcie, nakoľko vodný park nám vyplnil program na celý víkend.

Toto je miesto, kam si prídete oddýchnuť, poriadne sa okúpať a unaviť vašich najmenších. Nemusíte nikam chodiť, len si naplno užiť všetky atrakcie, ktoré vodný park Bešeňová ponúka.

zdroj: https://ginoparadise.sk/