Dlho som nedala žiaden tip na detskú kozmetiku. Možno ste práve včera  vyhodili prázdnu tubu detského šampónu pri kúpaní vašej ratolesti tak snáď sa bude hodiť . Tento krát Talianska značka Frais Monde nami testovaná v Taliansku 🙂 Áno dá sa povedať, že som vzala drevo do hory  alebo teda aspoň symbolicky používali produkty v krajine pôvodu. Píšem v množnom čísle pretože už som sa raz priznala, že detskú kozmetiku mojej dcéry veľmi rada používam a skúšam aj na sebe. Na dovolenke mi to vyhovuje o to viac, že nám stačí jedno balenie, čím ušetrím miesto v kufri  a teda napríklad šampón  som celý pobyt v Toskánsku používala Natálkin. Inak Taliani sú naozaj jednotka čo sa týka detskej kozmetiky.

Parfuméria Elnino  nás zásobila šampónom, detským ochranným krémom a umývacou penou. Myslím, že to je taký TOP 3 MUST HAVE  doma alebo na cesty.

Všetky produkty tejto značky sú hypoalergénne, majú jemnú sviežu vôňu, neobsahujú PEG, parabény a nikel. Táto línia šetrných produktov sa skladá z 99% z prírodných ingrediencií. Viac ako 14% zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva bez využitia GMO. Obsahujú termálnu sírnu vodu, ktorá má liečebné účinky na pleť. Kozmetika Frais Monde nie je testovaná na zvieratách. A nás veľmi oslovili krásne ilustrácie na obaloch.

 

Umývacia pena 150ml  a  Šampón na vlasy 150ml  Frais Monde Baby Care – obsahujú prírodné umývacie zložky, olivový, mandľový a slezový extrakt v BIO kvalite a BIO rumančekovú a nevädzovú vodu. Oba majú príjemnú jemnú vôňu a výbornú konzistenciu.

Ochranný krém 100 ml  Frais Monde Baby Care – krém zabraňuje začervenaniu, zmierňuje podráždenie a svrbenie pokožky. Obsahuje BIO olivový olej, jojobový olej, olej zo sladkých mandlí a borák, BIO bambucké maslo, BIO extrakt z lesného slezu a extrakt z blyskáča jarného. Natálke s ním natieram tvár i ruky teda odhalené časti tela. Ja som ho používala namiesto denného krému a bol pre mňa fajn aj po opaľovaní.

Myslím, že táto kozmetika je skvelá voľba ak zvažujete vyskúšať niečo nové na prírodnej báze alebo zháňate vhodný darček 🙂

Kompletnú radu  kozmetiky Frais Monde  nájdete na www.elnino.sk 

SÚŤAŽ !!! 

Parfuméria Elnino je super a venovala rovnaký balíček produktov do súťaže aj pre vás ! Stačí kliknúť  SEM a do komentára pod príspevok napísať odpoveď na otázku:  Ktorý z produktov detskej kozmetiky Frais Monde Baby Care  má podľa vás najkrajšiu ilustráciu na obale ? Pozrite si na stránke všetky produkty majú ich viac nie iba tri 🙂 


It has been some time since I last posted about any cosmetic tips. Maybe just yesterday you threw away an empty baby shampoo tube, so it might be a good time for your inspiration. This time it’s the Italian brand Frais Monde, tested by us in Italy. It can be said that I took the “wood into the forest” or at least symbolically used the products in the country of origin. I write for both of us, because as I have admitted in the past, I like using the baby cosmetics of my daughter by myself. It is so practical that we only need one bottle and save space in our luggage. The whole trip I have used Natalia’s shampoo. Just for a record, the Italians are number one in making children’s cosmetics.

Elnino parfumery supplied us with a shampoo, baby protection cream, and soap. I think it’s a TOP 3 MUST HAVE at home or for traveling.

All the Elnino products are hypoallergenic, have a delicate fresh scent, do not contain PEG, parabens and nickel. This range of friendly products consists of 99% natural ingredients. More than 14% of the ingredients come from an organic farming without GMOs. They contain thermal water, which has medicinal effects on the skin. Frais Monde Cosmetics are not tested on animals. And their package bottle illustrations are just lovely, an eye catcher.

150ml Bathing Foam and 150ml Hair Shampoo Frais Monde Baby Care – Contain natural detergents, olive oil and almond oil in BIO quality plus some other BIO ingredients. Both of them have a delicate scent with a very good consistency.

Protective Cream 100 ml Frais Monde Baby Care – The cream prevents redness, relieves irritation and itching of the skin. Contains BIO olive oil, jojoba oil, sweet almond oil and boron oil, BIO Shea Butter, BIO Forest Extract and more. I am using this cream for Natalia’s face and hands. I used it myself instead of a day cream and was fine for me even after sunbathing.

I think this cosmetics is a great choice if you are considering trying something new on a natural basis or you are just looking for a suitable gift.
For a complete range of Frais Monde cosmetics, visit www.elnino.sk

Sisi&Nati