Unikátna lokalita tohto apartmánového komplexu v srdci Západných Tatier Vás jednoznačne očarí. Ponuka stráviť letnú, či zimnú dovolenku alebo víkend v tomto prostredí je naozaj bohatá. 

Veľkým plusom je nové a čisté ubytovanie. Vila ZUBEREC sa otvárala tento rok v polovici júla. (07/2021)

V rozmedzí 60km viete podniknúť cez 60 výletov. Na dosah máte termálne kúpaliská, lanovky, jazerá, múzeá a dych berúcu čarokrásnu prírodu. 

Vila Zuberec poskytuje široký výber apartmánov rôznych veľkostí a štýlov, preto som si istá, že každá rodina alebo partia priateľov nájde čo hľadá a potrebuje. 

ŠTÚDIO S BALKÓNOM – 2 osoby + 1x prístelka

ŠTÚDIOVÝ APARTMÁN S BALKÓNOM A ROZKLADACOU POHOVKOU – 2 osoby + 2 x prístelka

APARTMÁN SO SPÁLŇOU – vhodný pre dve osoby a ďalšie dve osoby na rozkladacom gauči

STANDARD APARTMÁN SO SPÁLŇOU – 2 osoby + 2 osoby na rozkladacom gauči

COMFORT APARTMÁN S 2 SPÁLŇAMI – 4 osoby + 2 osoby na rozkladacom gauči

DELUXE APARTMÁN S 2 SPÁLŇAMI – vhodný pre 2 osoby a 2 deti v detskej izbe na poschodovej posteli + 2 osoby na rozkladacom gauči a 1 osoba na rozkladacom gauči.

SUPERIOR APARTMÁN S 2 SPÁLŇAMI– 2 osoby a 2deti v detskej izbe na poschodovej posteli + 2 osoby na rozkladacom gauči a 1 osoba na rozkladacom kresle

LOFT PODKROVNÝ APARTMÁN – vhodný pre 3 osoby + 1 osoba na rozkladacom gauči


Všetky tieto ubytovacie jednotky majú vlastné parkovacie miesto.

Ak ste trenčania alebo z okolia, isto pochopíte moje nadšenie z LITTLE PADDOCK. Mini verzie kaviarne priamo na recepcii vo Vila ZUBEREC, kde si dáte vždy výbornú kávu, drink alebo aj raňajky. Majú aj terasu so slnečníkmi. Na tomto mieste sme vždy trávili náš čas na dobrú kávu 🙂 

V priestoroch Vily je možné uskladniť aj lyže, kolobežky, či bicykle a tak mať váš majetok v bezpečí. 

Ďalšou pridanou hodnotou je WELLNESS – nie je veľké, ale nájdete v ňom vírivku pre 6 osôb spolu s fínskou saunou a infrasaunou. 

Kam sa môžete ísť okúpať ?

My sme vyskúšali MEADNER THERMAL ORAVICE  – je to najkratšia trasa od Vila Zuberec a cesta autom trvala presne 15 minút. Voda je geotermálna, teplota v bazénoch mala v priemere 32 stupňov. Deti do 10 rokov majú vstup GRÁTIS, čo vnímam ako veľkú výhodu práve pre viac členné rodiny. Celý areál bol dostatočne veľký nato, aby sme vedeli mať deti pod dohľadom z každého kútu vonkajších bazénov. Thermal park má vonkajšie bazény s tobogánom, morskými vlnami, detským bazénom so šmýkalkami, plavecký aj oddychový bazén. Veľmi sa mi páčili aj výhľady z bazéna na okolitú tatranskú prírodu. Viem si tu predstaviť stráviť aj zimný deň a oddych po lyžovačke. Lyžiarsky svah so 4-sedačkovou lanovkou a požičovňou lyží je hneď vedľa thermal parku. Naozaj celoročné vyžitie. 

všetky thermal parky v okolí VILA ZUBEREC :

Kam za výletmi a turistikou s deťmi?

  • Kvačianska dolina – Sem sme sa rozhodli pozrieť. Pri hľadaní turistiky s deťmi ma nadchla táto dolina spolu s vyhliadkou Malý Roháč. Oddychový výlet nádhernou dolinou trvá približne 5 hodín. My sme to skrátili a parkoviska to bola hodinka. Uvidíte naozaj krásny kus prírody a prechádzka cez dolinu je vhodná úplne pre každého. Zvládnu ju malé deti i menej zdatní turisti. Pýtali ste sa ma, či je trasa vhodná aj pre kočík, ale ten by som asi neodporúčala. Na niektorých úsekoch to môže byť trošku náročnejšie a oceníte, ak sa s ním nebudete musieť naťahovať. Ak máte nosič, tak to bude bez problémov.
  • Brestovská jaskyňa –  ak sa rozhodnete do jaskyne ísť, treba mať teplé oblečenie. V jaskyni je celoročne priemerná teplota len 5 stupňov. POZOR! Vstup je možný len pre deti nad 6 rokov!!!!! Toto nás odradilo keďže Natálka má ešte len 5 rokov. vstupné : 6r-15rokov: 4EUR, dospelí: 8 EUR. Platba kartou nie je možná!
Brestovská jaskyňa je prvou sprístupnenou jaskyňou Oravy a Západných  Tatier. Predstavuje podzemnú súčasť rozsiahleho hydrologického systému. Na  jej dne sa nachádza riečisko s aktívnym vodným tokom so siedmymi sifónmi.  Jaskyňa sa vyznačuje
  • Bobrovecká dolina – Napriek tomu, že celá dolina je na teréne TANAP-u dolinou po odbočku na sedlo Umirná vedie asfaltová cesta, ktorá pokračuje štrkovou cestou až po hornú časť doliny. Prejdete koľko vládzete. Vždy je na čo pozerať. Príroda je krásna. 
  • Náučný chodník Zverovka – ľahká turistika vhodná aj pre deti a starších ľudí.
  • Roháčsky vodopád – trasa na Roháčsky vodopád je možno trošku nepríjemná vzhľadom na stúpanie, ale jej výhodou je, že nie je moc dlhá. Je vhodná aj pre deti.
Roháčsky vodopád - Fotografia - Fotogaléria | ePhoto.sk - foto, fotografie,  fotoaparáty
  • Múzeum Oravskej dediny – priamo v obci Zuberec 6 minút autom od ubytovania, kľudne aj pešia prechádzka
  • Oravský hrad

Kam za dobrým jedlom ?

Mali sme v apartmáne kuchyňku a tak sme si nejaké jedlo zabalili so sebou. Raňajky sme si dali priamo vo Vile v spomínanom Little Paddock.

KÝČER BURGER – priamo v obci ZUBEREC. Ak máte radi burgre, tu si naozaj pochutíte. Veľmi dobrý výber, chutné mäso aj hranolky. Má dokonca aj najlepšie hodnotenie a meno v obci. Výhoda je, že si môžete jedlo objednať a vedia vám ho aj doručiť na vilu. Celá ponuka: https://www.kycerburger.sk/restauracja/kycer-burger

KOLIBA JOSU – hneď cez cestu od Kýčer burger . Koliba s klasickými slovenskými jedlami (halušky, placky, …). Veľká terasa a detské ihrisko boli plus.

V tesnej blízkosti vily nájdete aj potraviny, bankomat a predaj čerstvých pirohov 🙂

V Zuberci vám nebude nič chýbať. Ak milujete prírodu, turistiku, bicykel alebo oddych vo vodnom parku, stále ste na správnom mieste 🙂