Verte mi nie som farboslepá len zaujatá pre dve farby a tie sa v mojom  a Natálkinom šatníku opakujú nespočetne veľa krát v tých najrozmanitejších odtieňoch … Je to ružová a šedá. Veď koniec koncov čo si budeme hovoriť túto farebnú kombináciu som použila aj pri dizajne tohto blogu 🙂

Najviac môjmu oku lahodí púdrová ružová a staro-ružová tzv. old alebo vintage pink. Nemôžem za to a nemôžem si ani pomôcť nemám rada mnoho farebné veci myslím príliš veľa vzorov, nápisov, kresieb … „Basic kúsky“ v jemných základných farbách  sú oveľa lepšie kombinovateľné aspoň pre mňa.  Viem, viem príde obdobie keď moja malá slečna bude chcieť tričká s Barbie, Frozen a inými postavičkami a nebudem jej to zakazovať i keď šťastím meter skákať nebudem a stále v kútiku duše dúfam, že toho nebude veľa a bude to trvať krátko 🙂 No našťastie na toto obdobie si ešte počkám a tak si s radosťou vychutnávam možnosť vyberať jej veci podľa svojho vkusu.

Poviem vám, keď som bola tehotná a začala s nákupom vecičiek samozrejme, že som nemala prehľad o všetkých značkách, ktoré ponúka slovenský aj zahraničný trh, ale nájsť jednoduché a jednofarebné veci v týchto dvoch farbách bola občas riadna fuška. No nie som typ niečo vzdať hneď na začiatku a tak som sa dala na „lov“. Mesiace plynuli a odstupom času si dovolím povedať, že prehľad už mám, výber je veľmi prijateľný a spĺňa moje požiadavky.

Viac krát som sa už vyjadrila, že s obľubou nakúpim Natálke oblečenie, ktoré je voľne dostupné v každom obchodnom centre,  ale rovnako rada vyhľadávam kúsky  kvalitnejšie a nazvem to atypickejšie teda, že ich neuvidím v jeden deň ďalším dvom detičkám v meste alebo na fotkách napríklad na Instagrame.

Kočík máme taktiež šedý a tým pádom takmer vždy ladíme. Je milé počuť od známych, ale aj neznámych ľudí aké sme zladené i keď nemáme na sebe identicky rovnaké veci, stačia tie farby  a vyzerá to pekne a ucelene, pritom málokto vie, že inak to byť ani nemôže lebo podstatná časť šatníka nás oboch pohlcuje šedú a rúžovu. Myslím, že tu je skvelý fakt, že občas niečo na oblečenie  pre Natálku vyberá manžel a ten siaha po farbách ako biela a nebíčkovo modrá a potom darčeky od rodiny a priateľov, kde sa vždy teším zmene lebo ja by som siahla zase po tom istom.

A čo je úplne najlepšie ? Ďieťa predsa stále rastie takže nie sú potrebné žiadne výhovorky, aby bol dôvod nakupovať nové veci stačí holý fakt, že už jej treba väčšiu veľlkosť. Aj keď musím sa priznať veľa krát nakupujem preto, lebo sa mi vec páči nie, že ju malá potrebuje a veľkosť samozrejme vyberám tak, aby to aspoň pár mesiacov vynosila.

Napríklad dvojtýždňový pobyt doma na Slovnesku bohato stačil na to doplniť Natálke šatník o jarno – letné kúsky áno v prevažne šedej a rúžovej farbe, ale našlo sa pár kúskov v bielej, béžovej, dokonca aj mentolovo zelenej a modrej 🙂 No a od včera všetko periem, suším, žehlím a ukladám a veľmi sa teším keď jej vecičky oblečiem. Teraz keď nám už pekne stojí a všade sa stavia tie veci vyzerajú ešte lepšie.

Dnes si sadla pred objektív za piškótu a keď ju dojedla aj sa postavila vo svojom najnovšiom outfite značky Small Rags z Little Hipster Shop,  ktorý sme doplnili papučkami pre zdravé nôžky od RAK.

Čo na fotkách nie je vidno je zimná bunda a hrubá čiapka, ktoré som jej musela neskôr obliecť keď sme chceli ísť von pretože mesiac apríl nám ukazuje svoju silu formou snehových prehánok a nízkych teplôt… Ja len pevne verím, že táto pre mňa nie moc príjemná zmena počasia je len otázkou pár dní a už opäť nebudeme oblečenie musieť vrstviť.

Teším sa na mesiac máj !

Sisi&Nati

Ak aj vám učarovala táto farebná kombinácia Natálkin Outfit  :

sivá tunika SMALL RAGS kúpite priamo  TU

svetloružové tepláky SMALL RAGS kúpite priamo  TU

papučky RAK TU

čelenka je Handmade kúsok tú som si dala ušiť

PS: Stále prebieha hlasovanie v ankete Bloger Roka kategoria „Nováčik“, preto ak sa vám môj blog páči budem veľmi rada ak svoju podporu vyjadríte hlasom pre tento blog priamo TU