Na svojom Instagramovom účte som už zopár krát uverejnila fotku s komentárom, že drevené hračky sú pre mňa  najkrajšie a určite aj najlepším darčekom pre dieťa. Mám doma 9 mesačnú malú „lezúňku“, ktorá ako všetky iné deti objavuje svet ústami, začína sa stavať na nožičky a rozvíjať svoje motorické vlastnosti. Práve preto som sa rozhodla pre výber drevených  hračiek do jej detskej izbičky.

Drevenú Montessori dúhu a kocky som objednávala z Poľska cez e-shop www.zuzahome.pl a ide o handmade výrobky.

Natálke majú pomôcť práve pri motorickom vývoji a po pár tyždňoch veľmi úspešne. V prvom rade jej veľmi chutia hihi, ale rovnako rada sa s nimi hrá a snaží sa kocky ukladať na seba, no a duhú momenátlne najradšej búra, ale na pochopenie má stále čas.

Drevený kočiarik pre bábiky využila po svojom, no verím že pri jej prvých krôčkoch poslúži ako dobrá pomôcka – chodítko. Kupovala som cez www.hrackoland.sk a myslím, že aj v Dračik hračkárstve som videla podobný.

Foťáčik /http://lettly.com/monolo.no/  je veľmi COOL no veď posúďte samé …

Hojdací koník z www.bonami.sk bola asi najlepšia kúpa ten je u nás na dennom poriadku a strašne sa jej páči húpať sa. Je skvelé vidieť  ako sa dokáže sama rozhojdať a ako ukážkovo drží telo a rovnováhu.

Drevené hračky majú svoje čaro, ja v nich vidím kus prírody a niečo prirodzené a hlavne sú to hračky nezničiteľné, takže ak zvažujete darček pre vašu ratolesť verím, že som inšpirovala.

Krásny deň

Sisi&Nati