A už je po nich … najkrajších  sviatkoch v roku. Toľko sme sa tešili a tak rýchlo to ubehlo. Ešte ten Silvester je taký prelomový. Eufória z vítania Nového roka a oslavy, chaty či večierky.

Stihli ste pobehať celú rodinu ? Rozbaliť všetky darčeky ? Alebo už aj obiehate obchodné domy plné výpredajov a kupujete si  čo sa vám páči za finančné dary, ktoré ste dostali? Možno som to trafila a potrebujete inšpiráciu, tak sa s vami podelím o moje darčeky. Všetko som si vyberala sama. Nemám rada prekvapenia,  pretože budem úprimná mne je ťažko trafiť sa do vkusu. Mám oveľa väčšiu radosť, keď si môžem sama vybrať čo sa mi páči a to či už pred vianocami alebo po nich 🙂

Takže výber bol nasledovný… Aby som  bola vždy a všade na čas, aby som si mohla niečo zaujímavé prečítať, aby mi nebola zima a aby som sa mohla skrášliť.

  1. Dlho obdivované,  jednoduché a krásne, štýlové a minimalistické hodinky  značky CLUSE. To bola láska na prvý pohľad. Veľmi sa im teším. Prídu mi ako vyrobené pre mňa a sú krásnou ozdobou ruky.

2. Kniha je podľa mňa „must have“ darček a nemal by chýbať pod žiadnym stromčekom. Mne Ježiško priniesol knižku o kváskovaní a tipy na monterssori hry – Montessori 100 prvých aktivít.

3. Teplý sveter a čiapka podobnej farby nech to spolu ladí 🙂 Milujem svetre a zima u mňa predstavuje hlavu v teple takže aj čiapky. Vyberala som si v RESERVED.

4. Maskara sa minula a tak som dala na radu známej a vybrala si riasenku Yves Saint Lauren. Zatial veľká spokojnosť, hlavne dúfam, že posluží a nevysuší sa rýchlo. V darčekovej kazete som si našla aj odličovač a pleťové sérum.

 

*Tip: Ak ste si stále nevyčerpali peniažky, ktoré ste dostali a rady by ste sa dozvedeli niečo nové a prospešné,  rozhodne si nenechajte ujsť  MAMY V POHODE – Fórum pre všetky mamy 20.1.2018 /sobota/ v Bratislave 8 hodín, 8 tém a nekonečne veľa inšpirácií. Myslím, že darovať si lístok budú užitočne investované peniaze. Urobte si deň pred seba a rozhodne neoľutujete. Lístky si môžete zakúpiť priamo TU  a program a všetko o tejto udalosti nájdete na www.mamyvpohode.sk.  Ja idem, tak ak sa rozhodnete ísť aj vy,  vidíme sa 🙂

Toľko za mňa, snáď niečo inšpirovalo alebo ste prišli na to, že aj vám by sa niečo z mojich darčkov páčilo. Majte pekný deň a Šťastný Nový rok 2018 !!!!

Silvia